Pondělí
- Tento den menu nepodáváme, restaurace uzavřena.
Úterý
- Polévka: Krupicová s vejcem
- 1. Masová směs dvou barev (kuřecí maso, játra), dušená rýže
- 2. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarská omáčka
- 3. Kuřecí medailonky s omáčkou z Nivy, domácí americké brambory
Středa
- Polévka: Frankfurtská
- 1. Těstoviny se zeleninovým ragú
- 2. Smažená vepř. kotletka s vůní česneku, bramborový salát s majonézou
- 3. Kuřecí medailonky s omáčkou z Nivy, domácí americké brambory
Čtvrtek
- Polévka: Česneková s osmaženým chlebem
- 1. Vepřové kostky na kmíně, mačkané brambory
- 2. Kuřecí stehno ála kachna, dušené zelí, bramborové špalíky
- 3. Kuřecí medailonky s omáčkou z Nivy, domácí americké brambory
Pátek
- Polévka: Hrstková
- 1. Koprová omáčka, houskový knedlík, vařené vejce
- 2. Vepřový flamendr v bramboráku zdobený cibulí a křenem
- 3. Kuřecí medailonky s omáčkou z Nivy, domácí americké brambory